
شهید سرلشکر دکتر رحمان فروزنده در 2 بهمن سال 1342 در شهر زنجان ديده به جهان گشود و در آغوش گرم خانواده رشد کرد.
16 ساله بود که انقلاب اسلامي به پيروزي رسيد و او نيز چون جوانان ديگر به صف ياران و عاشقان خميني کبير (ره) شتافت.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي در سال 1359 براي دفاع از آرمانهاي انقلاب اسلامي ابتدا وارد سپاه شد ولی در سال ۱۳۶۰ بعد از قبولی در دانشگاه افسری امام علی (علیه السلام) به آنجا رفت و در طول 8 سال جنگ تحميلي بارها و بارها در عمليات هاي مختلف حضور داشت.
وی ۱۳۸ ماه سابقه حضور در مناطق عملیاتی، در جریان جنگ ایران و عراق را داشت و در عملیاتهای والفجر ۸، محرم، کربلای ۶، نصر ۶، مرصاد حضور داشت و در عملیاتهای شرهانی و کربلای ۶ و عملیات پدافندی فکه، بارها مجروح گردید و و به مقام شامخ جانبازي نايل آمد.
دکتر رحمان فروزنده تمام دورههای آموزش نظامی از جمله تکاوری و چتربازی را با موفقیت به پایان رساند و بعد از گذراندن دوره دافوس ، در رشته استراتژیک در دانشگاه دفاع ملی موفق به گذراندن دکترا گردید.
شهید دکتر رحمان فروزنده در مراحل تحصیلی و شغلی همواره جزء رتبه های برتر بود.
سرانجام وی در روز یکشنبه ۲۱ آذرماه ۱۳۸۹ هنگام بازگشت از رزمایش بزرگ جنوب کشور که تحت نظارت ستاد کل نیروهای مسلح در جریان بود، به هنگام مراجعت به تبریز، بر اثر واژگونی به همراه راننده خودرو سروان اوردیخانی درگذشت.
و در تاسوعای حسینی در مزار شهدای زنجان و با حضور گسترده مسئولین کشوری و مقامات نظامی و نیز مردم قدرشناس زنجان و تبریز تدفین گردید.
کتاب انتظار شیرین بر اساس زندگینامه رحمان فروزنده چاپ گردیده است.
برچسب ها زندگی نامه شهید دکتر رحمان فروزندهشهید رحمان فروزندهزندگی نامهزندگی نامه شهیدشهید شاخصشهید شاخص ارتشرحمان فروزندهفروزندهشهید رحماندکتر فروزندهزندگینامه دکتر فروزندهزندگینامه فروزندهزندگی نامه فروزندهزندگی نامه دکتر فروزندهشهید فروزندهfuruzandeh.ir
نظرات ارسال شده